2 Comments

 1. Dagh
  15 januari, 2016 @ 16:19

  Tjena! Uppskattar såväl de insikter som utsikter som du skänker oss. Tror vi 3/5/10 år innan ett stort försäkringsbolag sänker premien för de som ger dem resultatet av aktivitetsklockan? Jag raljerar något, men det lär finnas utrymme för väldigt många olika utvecklingssteg. Bra som dåliga. När behandlar du din kropp som Internet of Things, och var pressar vi gränserna nästa gång och vilken konstnär hjälper oss att göra det? Dagh, från pendeln, utan latte

  Reply

  • Fredrik Sjöberg
   17 januari, 2016 @ 19:39

   Håller med. Just försäkringsbranschen kommer helt säkert att förändras mycket med genomslaget av wearables och Internet of Things. Vi kanske inte behöver göra hälsokontroller innan vi får en livförsäkring eftersom vi har en historik som visar att vi tränar. Vår premie på bilen går ner eftersom den inte rattas av mig utan av den senaste AI produkten som täcker alla tänkbara scenarion och inte kraschar under några som helst omständigheter. Tycker verkligen det är spännande och massor av nya möjligheter:)

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.